ahcunnya~

By: kisah itu

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Dec-2006 07:23 Email | Share | | Bookmark
AUTUMN in my POCKET

 
 
 
View all 6 photos...
Wujud lg laman fotopages aku ni. Byk gambar2 yg tak dikongsi. Sume gara2 kemalasan diri sendri nak masuk kan gamba. Sbb ari ni x bz, kite taruk gamba baru sket sempena kedatangan autumn ni. Gamba2 masa light up d Kyomizu dera, Kyoto


Saturday, 3-Jun-2006 13:56 Email | Share | | Bookmark
BBQ + VIP

aku gaye je lebey tu...
prof dan isteri
jd jambulah aku
View all 18 photos...
Assalamualaikum pd sume peminat.. maaf kerna sudah lama kita tidak bersama.. blog pun tidak terusik.. memandangkan masa utk berhadapan dgn komputer amat terhad.. namun begitu,., ade juga masa2 terluang (golden hour) mcm bbq, buat makan2 jamu prof..
sebut pasal prof, nama beliau Prof Osman Bakar..ex vice canselor um.. b4 bersara, then lepas thn 2000 pegi us jd ape ye..x tau la dekat univ georgetown rasenye.. then baru balik.. tempat dia skrg dkt georgetown univ tu diganti oleh anwar ibrahim..kire hebat la prof ni.. mana taknya.. ungku aziz, jins shamsudin, syeikh fadzir, wan azizah.. kire beliau ni kuat jugak lah link nye..
sbb beliau ngan isteri (pn.rogayah? eh pn.badariah..aku pon lupe) baik sgt.. siap blanja makan kat rstoran indon(x rupe indon langsung..tempe pon bukan tempe) .. kiteorg sempat buat makan2 , bbq.. time tu jugaklah minta resepi kat mama..nak tunjuk skil punye pasal.. alhamdulillah..semuanye licin ..



Thursday, 13-Apr-2006 11:54 Email | Share | | Bookmark
SaKuRA DaTANg LaGI

pegang-pegang
terasa cun je control cenggitu
kak mell, org sekampung bangi
View all 29 photos...

SAKURA DTG LAGI





Thursday, 2-Mar-2006 02:19 Email | Share | | Bookmark
PUteRi GunUNg LeDanG the MusiCAL

Tikets
Bergema lagu jawa tatkala masuk
Ribuan yang hadir..slalu dewan x full mcm nih
View all 19 photos...


Gusti Puteri Radeng Adjeng Retno Dumilah
"Jasad ku menjadi abu, terjunam ke dalam bara. Tak terpadam sedih dan pilu, airmata demi airmata"

Hang Tuah
"Tapi apakan daya..Tangan terikat dilangit, kaki terpasak di bumi..jasad tidak setanding mimpi"

Gusti Adipati Handaya Ningrat
"Tidak akan ku berdiam diri pada sesiapa yang berani menjamah apa yang bukan milik mereka. Tambahan seorang hamba yang pandai bermuka-muka didepan rajanya"

Sultan Mahmud
"Kamu lupa yang bumi Melaka bumi berdaulat?! Sehiris luka yang beta terima seMelaka sakitnya"

Nesh Teringin Kurus
"Apa lagi yang bisa aku katakan..Indah khabaran dan rupanya"


Friday, 6-Jan-2006 00:00 Email | Share | | Bookmark
SnOwBoard

baru sampai
b4 main
 
View all 54 photos...
S=skill
N=nesh
O=orang
W=watch
B=banyak
O=otai
A=and
R=rakus
D=dowh!!!

SNowBoaRd


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net